Adverteren op Facebook


Naast het beheren van social media is het ook mogelijk om te adverteren op Facebook. Voor veel bedrijven blijft het echter bij het plaatsen van berichten, maar de mogelijkheden van Facebook advertising bieden enorme kansen. Meer likes, interactie, naamsbekendheid of websiteverkeer behalen? Voor elk doel kan een ander type advertentie geplaatst worden. Onze Social Media Experts bepalen samen met jou het doel van je Facebook advertenties en gaan vervolgens direct aan de slag.

Aan de slag met adverteren op Facebook

Allereerst gaat een van onze Facebook experts samen met jou zitten om te bepalen wat het doel is van de advertenties. Een doel kan bijvoorbeeld het laten groeien van het aantal likes, de naamsbekendheid vergroten of bezoekers genereren naar de website zijn. Vervolgens richten wij het advertentie-account in en stellen de advertenties op. De advertenties worden versterkt met afbeeldingen die door onze designers worden ontworpen. Advertenties worden, waar nodig, bijgestuurd en geoptimaliseerd. Zo krijg je het beste resultaat voor jouw budget.

facebook-bedrijfsmanager-marketingtool
De waarde van adverteren op Facebook

Voordelen Facebook adverteren

Bereik de juiste doelgroep

Met het adverteren op Facebook kan een enorme doelgroep bereikt worden. Binnen Facebook is het mogelijk om te segmenteren op demografische en geografische factoren. Zo bereik je precies de doelgroep die aansluit bij jouw dienst of product.

Maak gebruik van Facebook remarketing

Hoe doen ze dat toch? Je bezoekt een website en ziet daarna constant een advertentie voorbij komen op Facebook. Dit kan door middel van Facebook remarketing. De kracht van herhaling en herkenning zal ervoor zorgen dat deze doelgroep sneller tot een aankoop overgaat.

Meer inzichten en meer resultaat

Een belangrijk aspect van adverteren is om de juiste doelgroep te bereiken op het juiste tijdstip. Facebook Advertising geeft je de mogelijkheid om bij te schaven en advertenties te optimaliseren. Met de juiste content, targeting en een goed inzicht in je doelgroep bereik je ook meer resultaat. Samen zorgt dit ervoor dat de meeste conversie plaatsvindt!

Beheer van Facebook advertenties

Vaak zien we dat bedrijven zelf advertenties opstellen of voorleggen aan hun reclamebureau. De specifieke kennis ontbreekt echter in veel gevallen wat resulteert in afgekeurde advertenties, advertenties waarvoor men te veel betaalt en het trekken van verkeerde conclusies. MijnMarketing.com neemt alle werkzaamheden uit handen. Van het aanmaken van het account tot het bijsturen en optimaliseren van de advertenties.

MijnMarketing

Facebook adverteren uitbesteden?