Persbericht:

In slechts 3 jaar tijd uitgroeien tot het grootste Full Service Marketingbureau van Limburg.

 

Van 1 naar 17 fulltimers zonder salesafdeling.

360 graden marketing

In een wereld waar de marketingbranche zich steeds verder lijkt te ontwikkelen naar de branche van flexwerkers, interim contracten en freelancers wist het in Brunssum gelegen Marketingbureau MijnMarketing.com zich tegen de stroom in te ontwikkelen tot het grootste Full Service Marketingbureau van Limburg.

Directeur en eigenaar Jimé Hoen gelooft in de kracht van synergie. “Van grafisch vormgeving tot webdesign, van Google tot Facebook marketeers, van copywriting tot video, van management tot strategisch advies: we hebben alle specialisaties onder één dak. Geen freelancers, maar een vast en op elkaar ingespeeld team. De lijnen zijn kort en daardoor werken we efficiënt, snel en kostenbesparend. Ondernemers willen vaak al hun marketingactiviteiten bij één partij kunnen neerleggen met een marketingmanager die de resultaten in de gaten houdt. Zo kijken wij bijvoorbeeld maandelijks waar we de budgetten van onze klanten het beste kunnen inzetten om een optimaal rendement te behalen, zowel online als offline. Dat lukt je alleen wanneer alle specialisaties onder een dak samenwerken.”

In 3 jaar wist de Limburgse ondernemer het bureau uit te laten groeien van een kleine club tot het grootste full-service marketingbureau van Limburg. Het geheim van deze groei zit in de pragmatische aanpak. In marketingland is er namelijk een hoop bla-bla, vakjargon en onduidelijkheid. Daar houden ze bij MijnMarketing.com niet van. Geen vage strategische vergezichten, maar concrete doelen en activiteiten. “De belangrijkste kenmerken van het ‘MijnMarketing.com DNA’ is dat we passie hebben voor wat we doen, focussen op resultaat en een grote dosis ambitie hebben. Dat zie je in het hele team. Wanneer dat aanwezig is heb je geen sales-afdeling nodig, dat verkoopt zichzelf. Onze klanten ervaren dat en vertellen het verder.”

MijnMarketing.com is in marketingland een vreemde eend in de bijt. Het klantportfolio loopt van de kapper op de hoek tot ketens als Jumbo en HEMA, van kleine familiebedrijven tot multinationals opererend in 80 landen. Er is geen minimumbudget en geen klant te klein. Die gezonde mix is een onderdeel van het succes. Aan de ene kant houden de kleine bedrijven de beide benen op de grond zodat er altijd slim met geld omgaan wordt: elke euro moet terugverdient worden. Aan de andere kant geven de organisaties met grotere budgetten veel ruimte om bij elk detail de puntjes op de i te zetten: de specialisten leren dagelijks van de grote campagnes. Van die opgedane kennis profiteren de kleinere organisaties ook.

‘Groot zijn’ is overigens nooit de ambitie geweest. In de huidige tijd is het alleen niet meer mogelijk om klein te blijven. Er zijn zoveel specialisaties en de wereld verandert in zo’n hoog tempo, dat kun je als kleine agency niet meer bijbenen. “Toen we begonnen was één marketeer verantwoordelijk voor zowel Google, Facebook als LinkedIn. Dat is nu niet meer denkbaar. Dat zijn allemaal verschillende vakgebieden waarvoor een marketeer andere kwaliteiten in huis moet hebben. Zo ook voor onze partnerschappen: Als Google Partner en Facebook Partner begeef je jezelf op een totaal ander terrein. Datzelfde geldt voor grafisch vormgeving, webdesign, web development en video: dat zijn aparte specialisaties in ons team.”

Van start-up naar scale-up
Zo’n snelle groei zorgt voor unieke situaties. Zo wordt er bij MijnMarketing.com momenteel gebouwd aan een nieuw kantoor waardoor verdere groei mogelijk wordt. Momenteel past er letterlijk geen stoel meer bij. We merken dat er steeds meer vraag is naar hetgeen dat wij te bieden hebben en er liggen nog veel nieuwe uitbreidingen en plannen in het verschiet. Zo is de realisatie van een apart en exclusief E-commerce team bijna voltooid, ondersteunen we kleinere en specialistische marketingbureaus middels “Agency Support” en werken we nauw samen met zowel Google als Facebook aan de volgende stap.

  Wat kunnen we voor jou betekenen?

  Gerelateerde blogs

  Google Page Experience Update: hoe zat het ook alweer en zijn er (tot nu toe) gevolgen?

  Het is alweer een tijdje geleden dat het algoritme van Google een flinke update heeft gekregen. De langverwachte Google Page Experience Updat ...


  Lees verder

  Hoe verover je de Duitse markt met XING?

  Netwerken met de buren In onze vorige blog over XING zijn we al uitgebreid ingegaan op het grootste zakelijke platform van de Duitssprekende ...


  Lees verder

  5 tips bij het kiezen van een social media kanaal voor jouw bedrijf!

  Er zijn tegenwoordig zo veel social media kanalen. Maar welk kanaal past het beste bij jouw bedrijf? Op welk kanaal is je doelgroep actief? E ...


  Lees verder

  Wat is nieuw in WordPress 6.0

  Er is inmiddels weer een nieuwe versie van WordPress uitgekomen! Je hebt jouw website laten bouwen, maar wilt daarna zelf aan de slag met het ...


  Lees verder
  X