Persbericht:

In slechts 3 jaar tijd uitgroeien tot het grootste Full Service Marketingbureau van Limburg.

 

Van 1 naar 17 fulltimers zonder salesafdeling.

360º marketing

In een wereld waar de marketingbranche zich steeds verder lijkt te ontwikkelen naar de branche van flexwerkers, interim contracten en freelancers wist het in Brunssum gelegen Marketingbureau MijnMarketing.com zich tegen de stroom in te ontwikkelen tot het grootste Full Service Marketingbureau van Limburg.

Directeur en eigenaar Jimé Hoen gelooft in de kracht van synergie. “Van grafisch vormgeving tot webdesign, van Google tot Facebook marketeers, van copywriting tot video, van management tot strategisch advies: we hebben alle specialisaties onder één dak. Geen freelancers, maar een vast en op elkaar ingespeeld team. De lijnen zijn kort en daardoor werken we efficiënt, snel en kostenbesparend. Ondernemers willen vaak al hun marketingactiviteiten bij één partij kunnen neerleggen met een marketingmanager die de resultaten in de gaten houdt. Zo kijken wij bijvoorbeeld maandelijks waar we de budgetten van onze klanten het beste kunnen inzetten om een optimaal rendement te behalen, zowel online als offline. Dat lukt je alleen wanneer alle specialisaties onder een dak samenwerken.”

In 3 jaar wist de Limburgse ondernemer het bureau uit te laten groeien van een kleine club tot het grootste full-service marketingbureau van Limburg. Het geheim van deze groei zit in de pragmatische aanpak. In marketingland is er namelijk een hoop bla-bla, vakjargon en onduidelijkheid. Daar houden ze bij MijnMarketing.com niet van. Geen vage strategische vergezichten, maar concrete doelen en activiteiten. “De belangrijkste kenmerken van het ‘MijnMarketing.com DNA’ is dat we passie hebben voor wat we doen, focussen op resultaat en een grote dosis ambitie hebben. Dat zie je in het hele team. Wanneer dat aanwezig is heb je geen sales-afdeling nodig, dat verkoopt zichzelf. Onze klanten ervaren dat en vertellen het verder.”

MijnMarketing.com is in marketingland een vreemde eend in de bijt. Het klantportfolio loopt van de kapper op de hoek tot ketens als Jumbo en HEMA, van kleine familiebedrijven tot multinationals opererend in 80 landen. Er is geen minimumbudget en geen klant te klein. Die gezonde mix is een onderdeel van het succes. Aan de ene kant houden de kleine bedrijven de beide benen op de grond zodat er altijd slim met geld omgaan wordt: elke euro moet terugverdient worden. Aan de andere kant geven de organisaties met grotere budgetten veel ruimte om bij elk detail de puntjes op de i te zetten: de specialisten leren dagelijks van de grote campagnes. Van die opgedane kennis profiteren de kleinere organisaties ook.

‘Groot zijn’ is overigens nooit de ambitie geweest. In de huidige tijd is het alleen niet meer mogelijk om klein te blijven. Er zijn zoveel specialisaties en de wereld verandert in zo’n hoog tempo, dat kun je als kleine agency niet meer bijbenen. “Toen we begonnen was één marketeer verantwoordelijk voor zowel Google, Facebook als LinkedIn. Dat is nu niet meer denkbaar. Dat zijn allemaal verschillende vakgebieden waarvoor een marketeer andere kwaliteiten in huis moet hebben. Zo ook voor onze partnerschappen: Als Google Partner en Facebook Partner begeef je jezelf op een totaal ander terrein. Datzelfde geldt voor grafisch vormgeving, webdesign, web development en video: dat zijn aparte specialisaties in ons team.”

Van start-up naar scale-up
Zo’n snelle groei zorgt voor unieke situaties. Zo wordt er bij MijnMarketing.com momenteel gebouwd aan een nieuw kantoor waardoor verdere groei mogelijk wordt. Momenteel past er letterlijk geen stoel meer bij. We merken dat er steeds meer vraag is naar hetgeen dat wij te bieden hebben en er liggen nog veel nieuwe uitbreidingen en plannen in het verschiet. Zo is de realisatie van een apart en exclusief E-commerce team bijna voltooid, ondersteunen we kleinere en specialistische marketingbureaus middels “Agency Support” en werken we nauw samen met zowel Google als Facebook aan de volgende stap.

  Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

  Gerelateerde blogs

  Contentmap

  Op weg naar een goede contentmap

  In de wereld van vandaag draait het om verbinding. Om de verbinding met je doelgroep te vinden is het van cruciaal belang om een sterke onlin ...


  Lees verder
  Meta

  Een nieuwe koers bij Facebook en Instagram: privacy, advertenties en de opkomst van betaalde abonnementen

  In de wereld van social media heeft Meta, het moederbedrijf van Facebook en Instagram, onlangs drastische veranderingen doorgevoerd in hun ad ...


  Lees verder
  Gen Z

  Hoe communiceer je anno 2024 met Gen Z?

  Gen Z is een generatie die is opgegroeid met memes, TikTok en cancel culture. Ze zijn kritisch en sceptisch, en ze hebben een sterke voorkeur ...


  Lees verder
  Uitzendkanalen Instagram

  Uitzendkanalen op Instagram: Wat je moet weten

  Met de snelle vooruitgang van social media platforms is het essentieel om bij te blijven met de nieuwste trends en functies om je merk of bed ...


  Lees verder
  X