Slimme, creatieve én effectieve marketing?

Jouw full-service marketingbureau

GIF-diensten
Recente blogs

360° Marketing

Bij MijnMarketing.com houden we van marketing met resultaat. Een gedreven team van specialisten werkt samen om de on- en offline marketing van ZZP’ers, MKB’ers, Corporate bedrijven en overheden zowel strategisch, tactisch als operationeel waar te maken. Dat maakt MijnMarketing.com het enige full-service marketingbureau onder de rivieren. Specialisten met ambitie onder één dak die samen als team het marketingresultaat willen overtreffen. Één partner en één team voor alle marketingservices die een organisatie nodig heeft. Lees meer over het 360° Marketing Model van MijnMarketing.com hier in ons magazine!

360 graden marketing
Design magazine mock up

Het MijnMarketing.com Magazine

De resultaat editie

In deze editie van M Magazine staat #Resultaat centraal, de derde kernwaarde van MijnMarketing.com. Eigenaarschap en pragmatisme leiden tot concrete acties, waarbij we streven naar het optimaliseren van resultaten. Resultaat is geen eindpunt, maar een voortdurende reis naar succes. Deze editie belicht behaalde successen en hoe ons 360° Marketing Model® hieraan heeft bijgedragen. Laten we vaker stilstaan bij onze resultaten en successen vieren, want ieder succes, groot of klein, verdient het om gevierd te worden. Op naar meer te vieren resultaten!

Aantrekkelijkste werkgever van Limburg
certificering-google-partner
Datatrics-certifiedpartner-logo
qooqie-logo
logo-facebook-small

Strategisch

Waar sta jij over 5 jaar? Bij MijnMarketing.com kun je terecht voor de strategie van jouw bedrijf. Hoe ga je jouw plannen en ideeën voor de lange termijn verwezenlijken? Zorg voor de stip aan de horizon. Welke identiteit en imago wil jij realiseren en met welke middelen kom je daar? Wat is jouw “Why”, “BHAG”, jouw onderscheidend vermogen? Geen dikke documenten maar pragmatische strategie die werkt!

Tactisch

Een commerciële sparringpartner nodig? Krachten van buitenaf bundelen met die van binnenshuis? Iemand die meedenkt op de middellange termijn, hier feilloos campagnes op kan inzetten en ook nog eens kan analyseren en evalueren? Maak kennis met Marketing Management van MijnMarketing.com. Wij helpen je proactief om jouw doelen te bereiken aan de hand van marketing die converteert.

Operationeel

Van Vormgeving tot Webdesign, van Google tot Facebook Marketeers, van Copywriting tot Video– en Fotografie. Bij MijnMarketing.com hebben we alle specialisten in huis, onder één dak. Dit houdt de lijnen kort en geeft ons de mogelijkheid om optimaal 360° marketing toe te passen en specialisaties met elkaar te verbinden. Alles voor marketing met resultaat!

MIJNMARKETING.COM TOPICKALENDER 2024

De standaard, maar toch speciale dagen zoals Valentijnsdag, Secretaressedag & Wereld Dierendag wil je niet vergeten, want wie weet kun je hier wel op een hele leuke manier op inspelen. Maar hoe leuk is het om anders te zijn dan anderen?

De MijnMarketing.com topickalender staat voor je klaar om jou door het jaar 2024 te helpen. Ben je bezig met de contentplanning voor 2024 (denk aan Facebook berichten, blogs, campagnes etc.)? Leg de topickalender ernaast en wellicht heb je zo weer nieuwe ideeën! Denk bijvoorbeeld aan Wereld Nutella Dag, Dag van de Tortillachips, Awkward Moments day en de Lelijke Kersttruien dag. Hoe gekker, hoe leuker. Toch?

DOWNLOAD DE TOPICKALENDER 2024

DOWNLOAD DE MIJNMARKETING.COM TOPICKALENDER 2024

Nieuwsbrief
X