Halloween: zo pak je gruwelijk goed uit

Niet schrikken… 31 oktober is al dichterbij dan je denkt! De feestdag die traditioneel wordt gevierd in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Cananda is tegenwoordig ook populair in Nederland. Een mooie kans om hierop in te spelen. Geen idee hoe? Wij hebben akelig veel ideeën.

Nieuwsbrieven
Wie zegt dat nieuwsbrieven altijd dezelfde opmaak moeten hebben? Voor één keer in het jaar doorbreken we graag de stijl met een angstaanjagende donkere nieuwsbrief! Verander de afbeelding bovenin naar iets griezeligs of ga juist – voor de jongere doelgroep – voor een rustiger nieuwsbriefontwerp met pompoentjes. Vooral kleine animaties werken goed: een spookje dat opeens door het scherm zweeft, een stilstaande afbeelding die toch opeens tot leven komt… laat je fantasie werken én zorg dat die nieuwsbrief een blijvende indruk achterlaat!

Social media visuals
Ook op de social media kanalen is er altijd ruimte voor creatieve ideeën! De grote merken doen het allemaal: van een ketchup fles die in een bloederige scene staat, een speciale zombie uitvoering van Skittles of een Mini Cooper die voor deze gelegenheid grote harige spinnenpoten heeft gekregen. Het ideale moment om een grappige inhaker neer te zetten en toch jouw product of merk in the picture te zetten.

Drukwerk
Tover jouw drukwerk om naar Halloween stijl! Kleurplaten met een donker of juist magisch thema, een uitknipbare lampion voor je klanten of een monsterlijk kortingskaartje voor bij een webshop bestelling met een bijpassende sticker op de doos.

Halloween is een van de velen leuke inhakers om op in te spelen, maar deze zijn er natuurlijk het hele jaar door. Zorg ervoor dat je uniek blijft, zodat er een blijvende indruk achter gelaten wordt!

Tessa Schreurs
Tessa Schreurs
[email protected]


X