employer branding subsidie

Nu met subsidie: Een strategisch Employer Branding traject van MijnMarketing.com

MKB-ondernemingen focussen vaak niet genoeg op het leren en ontwikkelen van medewerkers, doordat hier gewoonweg niet altijd de tijd, kennis of de middelen voor zijn. Met de Stimuleringsregeling leren en ontwikkelen in mkb-ondernemingen (SLIM-regeling) wil het kabinet leren en ontwikkelen in het mkb vanzelfsprekend maken. Van 1 tot en met 31 maart is het mogelijk om de subsidie van maximaal € 24.999 voor een Employer Branding traject aan te vragen.

Een strategisch Employer Branding traject

Hoe zorg jij er als werkgever voor dat je je onderscheidt van andere bedrijven? Hoe trekken we het juiste personeel aan? Hoe overtreffen we de verwachtingen van onze medewerkers en creëren we ambassadeurs? Allemaal vragen die beantwoord worden tijdens het employer branding traject.

Wie ben jij als werkgever?

Er wordt gestart met een verdiepende sessie die volledig gericht is op jou als werkgever. Wie ben je en wat wil je uitstralen? Wat wordt er momenteel al gedaan rondom employer branding? Hoe maak jij als werkgever het verschil? Tijdens deze sessie gaan we op zoek naar jouw DNA.

Hoe wordt dit intern beleefd?

Daarna gaan we intern op onderzoek uit of dit ook zo beleefd wordt. In korte sessies stellen we vragen aan medewerkers uit alle lagen van de organisatie. Waarom wil ik hier graag werken? Waar ben ik trots op en welke verbeterpunten zijn er? En wat vinden we belangrijk?

Wat vindt de buitenwereld ervan?

Naast een interne analyse kijken we ook naar de buitenwereld. Welke trends doen zich voor in jouw branche op het gebied van werkgeverschap? Wat vinden potentiële medewerkers belangrijk? Maar ook hoe wordt jouw organisatie momenteel gezien van buitenaf?

Employer Branding Plan

Het doorlichten van de onderneming intern en onderzoek naar externe factoren in de branche zijn cruciaal om tot een gedegen advies te komen. Met alle vergaarde input gaan wij aan de slag met het Employer Branding Plan. Hierin wordt een pragmatisch advies geschreven over de Employer Value Proposition (EVP), maar we geven ook volledig invulling aan de totale kandidaatreis.

Samen aan de slag?

Wil jij meer weten over de mogelijkheden of heb je behoefte om gewoon even te sparren? Neem gerust contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek!

Lucienne Wynans
Lucienne Wynans
[email protected]


X