46 unieke websites voor onderwijsstichting MOVARE

Onderwijsstichting MOVARE bestuurt én verbindt 46 scholen in Zuid-Limburg, verspreid over 8 gemeenten. Goed onderwijs voor nu en in de toekomst, daar staat MOVARE voor. Door continu in beweging te zijn en vooruitstrevend te werken, verhoogt de onderwijsstichting de kwaliteit van het onderwijs. Maar ook iedere school individueel zorgt daarvoor. Het online visitekaartje van de basisscholen is daar uiterst belangrijk voor. Het wekt vertrouwen, maakt nieuwsgierig en zet aan tot de eerste kennismaking.

VERSCHILLENDE SCHOLEN, VERSCHILLENDE IDENTITEITEN WAARBIJ DE CREATIEVE VOELSPRIETEN VAN DE SPECIALISTEN VOLLEDIG AAN MOCHTEN.

Altijd in beweging

Alle basisscholen van MOVARE hebben een eigen website, waarop een eigen identiteit zichtbaar en voelbaar is. Net zoals de onderwijsstichting continu in beweging is, is de online wereld dat ook. De scholen wilden graag een frisse en eigentijdse website waar ze hun USP’s kunnen etaleren. Zo weten onder andere ouders en partners in één oogopslag waar de school voor staat en waar hun kracht zit. De specialisten van MijnMarketing.com gingen aan de slag. Van opgefriste teksten en een vlot design tot fotografie voor de totale sfeerbeleving!

Creatief op alle vlakken

Verschillende scholen, verschillende identiteiten waarbij de creatieve voelsprieten van de specialisten volledig aan mochten. Om de sfeer en karakters van de scholen zelf te ervaren, werd voor iedere school een kick-off op locatie gehouden met de Project Manager en Marketing Manager. Daarna ging de Grafisch Vormgever aan de slag met een styleguide waarin alle visuele en kenmerkende elementen van de school terugkomen, van de kleurstalen tot de vorm van de buttons. Aan de Copywriter en Webdesigner de taak om alle informatie, met de kenmerken van de doelgroep in het achterhoofd, zo vorm te geven dat het toegankelijk doch aantrekkelijk was. De Fotograaf zorgde ervoor dat het kenmerkende karakter van de basisscholen ook op beeld terugkwam, in sfeer- en portretfotografie. Als vaste contactpersoon en sparringpartner voor de basisscholen en MOVARE, hield de Project Manager de strakke planning bij en droeg de gehele weg zorg voor het eindproduct. Een intensieve samenwerking waar team MOVARE van MijnMarketing.com wekelijks aan mag bijdragen!

Movare

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Neem contact met ons op!

X