VACATURE

Grafisch Vormgever

Ben jij een onuitputtelijke bron van creativiteit? Een designgoeroe met passie voor het bedenken van vernieuwende concepten? Weet jij je weg te vinden in het creatieve Adobe pakket? Dan zoekt MijnMarketing.com jou!

Jouw toekomstige werkdag als Grafisch Vormgever
Samen met je collega’s van het designteam vorm jij het creatieve brein van ons marketingbureau. Je ontwerpt en creëert visuele kunstwerken die onze opdrachtgevers online én offline kunnen inzetten. Het ene moment ben je bezig met drukwerk zoals flyers en verpakkingen, het andere moment ben je bezig met het vormgeven van een logo. Daarna bijt je je vast in webdesign, het vormgeven van een nieuwsbrieftemplate en maak je verschillende visuals op voor socialmediaberichten. Kijk er niet vreemd van op als collega’s aan je bureau staan om even te sparren. Met jouw creatieve kijk op zaken weet je iedereen te inspireren en is er geen trend of ontwikkeling die jou ontgaat. Samen met een Marketing- of Project Manager zit je regelmatig samen met opdrachtgevers aan tafel om verfrissende concepten te bedenken. Dat is jouw moment om scherpe vragen te stellen die jou alle handvatten geven om tot het gewenste eindresultaat te komen. Bovendien denk je gevraagd én ongevraagd mee met de opdrachtgever. Fijn, zo iemand aan wie je het gehele creatieve proces kunt toevertrouwen!

  Klaar voor de uitdaging?

  Stuur je CV naar [email protected] of solliciteer direct via het onderstaande formulier!

  Dit ben jij

  Hebt een ongekende #Passie voor grafische vormgeving;

  Hebt aantoonbare ervaring in de vorm van een portfolio;

  Kunt blind overweg het Adobe pakket, waaronder Photoshop, InDesign, Illustrator en XD;

  Bent conceptueel sterk;

  Gaat voor het beste #Resultaat voor de opdrachtgever door maatwerk te leveren en proactief mee te denken met de opdrachtgever;

  Hebt de #Ambitie om alles uit de kast te halen en jezelf verder te ontwikkelen binnen onze organisatie.

  Dit zijn wij

  We werken zowel voor nationale als internationale opdrachtgevers. Van de kapper op de hoek tot diverse zorginstellingen. Van Jumbo tot Phantasialand. Van b2b tot b2c. Bij ons is de gemiddelde leeftijd 30 jaar, drinken we graag Blanche Dael koffie, maar op vrijdagmiddag liever bier of gin-tonic waarbij de snacks uiteraard niet mogen ontbreken.

  We hebben een informele werksfeer en kennen geen eindtijd. Vooral niet tijdens onze memorabele teamuitjes. Van een skitrip naar Ischgl tot de grachten onveilig maken in Amsterdam met Koningsdag. Bovendien bieden we de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen binnen (of zelfs buiten!) je vakgebied. Dit doe je samen met de teamlead van je vakgroep, maar ook zelfstandig door onbeperkt online trainingen te volgen. Vitaliteit vinden wij ook heel belangrijk, een ergonomische werkplek en een gratis sportabonnement mag dan ook absoluut niet ontbreken.

  Wat krijg je van ons?

  Pensioenregeling

  Aanbrengbonus nieuwe collega's

  Epische teamuitjes

  Ergonomische werkplek

  Fitness, groepslessen en zwemmen

  Flexibele werktijden

  Gratis in-house voedingscoach

  Veel doorgroeimogelijkheden

  12% Benefit Budget extra op je loon

  Bepaal zelf je aantal verlofdagen vanuit je Benefit Budget

  Macbook en iPhone

  Gevarieerd lunchplan

  MM Academy

  MM deals

  Onbeperkt leren

  Optionele thuiswerkdag

  MM Goodies

  Persoonlijk ontwikkelingsplan

  Reiskostenvergoeding

  Ieder jaar stijgend inkomen

  Onze sollicitatieprocedure

  1. Reageren op de vacature

  Je reageert op een vacature door bovenstaand contactformulier in te vullen of te mailen naar [email protected].

  2. Beoordeling van je sollicitatie

  Na ontvangst van je sollicitatie ontvang je een vragenlijst. Zo krijgen we inzicht in jouw kennis en expertise! Zien we voldoende raakvlakken? Dan nemen we contact met je op voor een eerste kennismakingsgesprek.

  3. De eerste kennismaking

  Graag nodigen wij jou uit bij ons op locatie voor een kennismakingsgesprek van 10 minuten.  Het kennismakingsgesprek vindt plaats met onze COO.

  4. Beoordeling van het gesprek

  Na afloop bespreken en beoordelen we jouw sollicitatie. Hier bepalen we of we nog steeds enthousiast zijn. Zo ja? Dan nodigen we je nogmaals uit.

  5. Het vervolggesprek

  Is er een klik en zijn we beide enthousiast? Dan nodigen wij jou graag uit voor een vervolggesprek. Dit tweede gesprek vindt plaats met onze COO en de CEO. Bij dit gesprek gaan we dieper in op jouw werkervaring en op jouw potentiële functie bij MijnMarketing.com!

  6. Contractvoorstel

  Het vervolggesprek is positief verlopen en we zijn enthousiast! Er is een match! Graag nodigen wij je uit voor het ondertekenen van jouw arbeidsovereenkomst en verwelkomen wij jou officieel bij MijnMarketing.com!

  X