Vijf vliegen in één klap voor Van Melick Groep

Iets te vieren? Van Melick Groep hangt de slingers voor je op! Al meer dan 100 jaar is dit familiebedrijf hét adres voor events, catering en leisure. Met zes verschillende dochterorganisaties is Van Melick Groep een allrounder op het gebied van horeca en hospitality voor particulieren en bedrijven in de regio en ver daarbuiten. Online vindbaarheid is hartstikke belangrijk en een goede, gebruiksvriendelijke website draagt daaraan bij. Daarom waren de verouderde websites van Van Melick Groep toe aan een upgrade.

OPDRACHTGEVER
Van Melick Groep

Specialisaties
Copywriting, Design, Fotografie, Marketing Management, SEA, SEO, SMA, SMB, Videografie, Webdesign

Van melick groep

Tijd voor iets nieuws

Niet alleen de algemene website van het familiebedrijf, ook de sites van Van Melick, MEES Catering en Rodahal Kerkrade waren gedateerd. Met het oog op de personeelskrapte in de horeca, was er ook behoefte aan een nieuwe site die volledig gericht is op het werven van nieuwe medewerkers: werkenbijvanmelick.nl. Van Melick Groep en MijnMarketing.com zijn geen onbekenden van elkaar en werken al jaren samen. Zo werden er door middel van co-creatie out of the box concepten bedacht die in mum van tijd werden omgezet naar creatieve designs.

Rodahal mock up

Een eigen karakter

Vijf websites, met ieder een herkenbare identiteit die bezoekers enthousiasmeert om met deze partijen aan de slag te gaan. De website van het cateringbedrijf, de vacaturesite en de algemene website van Van Melick Groep zijn verbonden door de kenmerkende roze kleur uit de huisstijl die terugkeert in het design. De visuele effecten en animaties representeren het veelzijdige en creatieve karakter van de bedrijven. Mees Catering daarentegen is iets rustiger, daar de organisatie zich richt op eetgelegenheden in scholen, ziekenhuizen en bedrijven. Op de website van Rodahal Kerkrade staan de veelzijdige mogelijkheden voor het organiseren van een bedrijfsfeest of evenement centraal, net zoals de programmering van de evenementenlocatie.

Duurzame samenwerking

In zes maanden tijd werden vijf websites bedacht, ontwikkeld én opgeleverd. Mede door de vlotte en heldere teksten en de inzet van SEO, SEA, Social Media Beheer en Social Media Advertising weet de bezoeker makkelijk en snel het antwoord op zijn of haar vraag te vinden. Bovendien blijven de websites in beheer van MijnMarketing.com, waardoor onderhoud en aanpassingen snel zijn gedaan en de websites toekomstbestendig zijn. Een duurzame samenwerking die hopelijk nog jaren voortduurt!

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Neem contact met ons op!

X