Limburg Leads

Jimé Hoen spreker op Limburg Leads

Op 20 en 21 oktober 2021 wordt MECC Maastricht omgetoverd tot hét epicentrum van de Limburgse economie tijdens Limburg Leads 2021. Niet alleen de plek om like-minded peers uit de Euregio te ontmoeten, maar ook is het twee dagen lang dé kennishub rond circulariteit, duurzaamheid, digitalisering, health & talent.

Meer resultaat met 360 graden marketing 

Tijdens deze inspirerende dag zal Jimé Hoen namens MijnMarketing.com een sessie verzorgen over 360º marketing. Heb jij jouw marketing goed op je vizier? Jimé Hoen van MijnMarketing.com neemt je mee in de wereld van 360º marketing. Kom erachter hoe je je merk in de markt zet door het inzetten van 360º marketing en door het optimaal benutten van de customer journey. In vogelvlucht wordt het marketingplan doorgelopen waarna er wordt ingezoomd op de meeste marketingkanalen: offline, advertenties, huis-aan-huis, DM, drukwerk, social media, SEO, SEA, e-mailmarketing en de website. Aan de hand van de customer journey wordt duidelijk hoe de kanalen kunnen bijdragen aan het behalen van jouw doelstellingen.

Als 360° Marketing Strateeg en CEO van het full-service marketingbureau MijnMarketing.com neemt ondernemer Jimé Hoen je graag mee in de wereld van marketing. Met thema’s als de customer journey, marketingstrategie, tactische kaders en de operationele invulling krijg je genoeg inspiratie om je eigen business een boost te geven. Zet je schrap. Het tempo van deze lezing ligt hoog, er is namelijk genoeg te vertellen!

We nodigen jou graag uit!

Namens MijnMarketing.com nodigen we je graag uit voor deze inspirerende sessie. De presentatie ‘360º marketing’ van Jimé Hoen is op woensdag 20 oktober van 14.00 tot 14.30 in Dome Area. Het programma op deze dag start om 10.30. Ben je enthousiast geworden en wil je deze sessie graag bijwonen? Dan zien we je graag op 20 oktober! Meer informatie over Limburg Leads is te vinden via www.limburgleads.com.

Fleur Reijnders
Fleur Reijnders
[email protected]


X