Slimme, creatieve én effectieve marketing?

Jouw full-service marketingbureau met ambitie

Recente blogs
Recente blogs

360 Graden Marketing

Bij MijnMarketing.com houden we van marketing met resultaat. Een gedreven team van specialisten werkt samen om de on- en offline marketing van ZZP’ers, MKB’ers, Corporate bedrijven en overheden zowel strategisch, tactisch als operationeel waar te maken. Dat maakt MijnMarketing.com het enige full-service marketingbureau onder de rivieren. Specialisten met ambitie onder één dak die samen als team het marketingresultaat willen overtreffen. Één partner en één team voor alle marketingservices die een organisatie nodig heeft. Lees meer over het 360 graden Marketing Model van MijnMarketing.com hier in ons magazine!

fd-gazellen-logo-2017-2018-2019-f
certificering-google-partner
Datatrics-certifiedpartner-logo
qooqie-logo
logo-facebook-small

Strategisch

Waar sta jij over 5 jaar? Bij MijnMarketing.com kun je terecht voor de strategie van jouw bedrijf. Hoe ga je jouw plannen en ideeën voor de lange termijn verwezenlijken? Zorg voor de stip aan de horizon. Welke identiteit en imago wil jij realiseren en met welke middelen kom je daar? Wat is jouw “Why”, “BHAG”, jouw onderscheidend vermogen? Geen dikke documenten maar pragmatische strategie die werkt!

Tactisch

Een commerciële sparringpartner nodig? Krachten van buitenaf bundelen met die van binnenshuis? Iemand die meedenkt op de middellange termijn, hier feilloos campagnes op kan inzetten en ook nog eens kan analyseren en evalueren? Maak kennis met Marketing Management van MijnMarketing.com. Wij helpen je proactief om jouw doelen te bereiken aan de hand van marketing die converteert.

Operationeel

Van Vormgeving tot Webdesign, van Google tot Facebook Marketeers, van Copywriting tot Video– en Fotografie. Bij MijnMarketing.com hebben we alle specialisten in huis, onder één dak. Dit houdt de lijnen kort en geeft ons de mogelijkheid om optimaal 360 graden marketing toe te passen en specialisaties met elkaar te verbinden. Alles voor marketing met resultaat!

CHECK DE TWEEDE EDITIE VAN ‘M’

HET MIJNMARKETING.COM MAGAZINE

Het MijnMarketing.com Magazine, een magazine waarmee we je een kijkje achter de schermen geven. Van real life casussen tot persoonlijke interviews. Alles komt aan bod. Dus ben je benieuwd naar alle ins & outs van MijnMarketing.com? Neem dan zeker even een kijkje! Veel leesplezier!

MIJNMARKETING.COM TOPICKALENDER 2021

 

De standaard, maar toch speciale dagen zoals Valentijnsdag, Secretaressedag & Wereld Dierendag wil je niet vergeten, want wie weet kun je hier wel op een hele leuke manier op inspelen. Maar hoe leuk is het om anders te zijn dan anderen?

 

De MijnMarketing.com topickalender staat voor je klaar om jou door het jaar 2021 te helpen. Ben je bezig met de contentplanning voor 2021 (denk aan Facebook berichten, blogs, campagnes etc.)? Leg de topickalender ernaast en wellicht heb je zo weer nieuwe ideeën! Denk bijvoorbeeld aan Wereld Nutella Dag, Dag van de Tortillachips, Awkward Moments day en de Lelijke Kersttruien dag. Hoe gekker, hoe leuker. Toch?

DOWNLOAD DE TOPICKALENDER 2021

X